Termeni și Condiții

Acești termeni și condiții guvernează utilizarea site-ului web www.archiva.ro (denumit în continuare “Site-ul”) operat de SC FIDES CONSULT SRL (denumit în continuare “Noi”, “Nostru” sau “Firma”). Prin accesarea și utilizarea acestui Site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus acestor termeni și condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

Informații de Contact

SC FIDES CONSULT SRL
CUI: 23725440
Reg. Com.: J27/504/2016
Adresă: Str. Orhei 8B, Piatra Neamț
Email: contact@archiva.ro

Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală legate de conținutul și designul acestui Site sunt deținute de SC FIDES CONSULT SRL sau de titularii săi. Utilizarea neautorizată a oricărui conținut de pe acest Site poate încălca drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi relevante și poate atrage răspunderea legală.

Utilizarea Site-ului

Utilizarea acestui Site este subiectul următoarelor restricții:

  • Informațiile prezentate pe Site sunt furnizate doar în scop informativ și pot suferi modificări fără notificare prealabilă.
  • Ne străduim să asigurăm acuratețea informațiilor prezentate pe Site, însă nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele erori sau omisiuni în conținutul acestuia.
  • Utilizarea informațiilor sau materialelor de pe acest Site se face pe riscul și răspunderea utilizatorului.

Confidențialitate

Datele personale furnizate prin intermediul acestui Site sunt colectate și procesate în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să consultați această politică pentru a înțelege cum prelucrăm și protejăm datele dvs. personale.

Legislație Aplicabilă

Termenii și condițiile de utilizare a acestui Site sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile României. Orice litigiu legat de utilizarea acestui Site va fi supus jurisdicției instanțelor competente din România.

Actualizări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza periodic acești Termeni și Condiții fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu eventualele modificări.