Arhivare documente

Serviciul nostru de arhivare documente reprezintă soluția ideală pentru companii și organizații care doresc să gestioneze eficient și în siguranță documentele lor. Ne asigurăm că informațiile tale sunt păstrate într-un spațiu specializat și autorizat, respectând normele stricte de confidențialitate și legislația în vigoare.

Retrodigitalizare

Serviciul nostru de retrodigitalizare transformă documentele tale fizice în formate digitale accesibile și ușor de gestionat. Cu tehnologii de ultimă generație și o abordare precisă, echipa noastră convertește arhivele tale în fișiere digitale de înaltă calitate. Noi ne ocupăm de procesul de scanare, indexare și organizare a documentelor.

De ce ai nevoie de serviciile noastre?

Legislația curentă din România impune creatorilor de arhivă (persoane fizice sau juridice) să își păstreze documentele în format original astfel:

10

10 ani

Pentru documente economico-financiare.

50

50 ani

Pentru statele de plată și alte documente de personal (decizii, tabele, procese verbale), documente privind politica externă, documente ale societăților comerciale cu capital privat, documente fiscale.

75

75 ani

Pentru dosare de personal.

90

90 ani

Pentru documente privind afaceri criminale, documente notariale și judiciare.

100

100 ani

Pentru documentele medicale, registre civile, documente referitoare la siguranța și integritatea națională.

Instituțiile de stat, organismele publice sau private, economice, sociale, culturale, militare și religioase, precum și persoanele fizice au obligația de a înființa compartimente de arhivă, organizate în funcție de complexitatea și cantitatea arhivelor pe care le creează sau le dețin.

Noi îți oferim

Depozitare într-un spațiu autorizat

Documentele tale sunt stocate într-un spațiu securizat și autorizat, respectând cu strictețe normele legislative. Asigurăm protecția și confidențialitatea informațiilor tale importante.

Acces imediat la documente

Oferim acces instantaneu la documentele tale esențiale. Cu soluțiile noastre, poți găsi și accesa rapid informațiile dorite, beneficiind de eficiență și rapiditate în gestionarea datelor tale vitale.

Evidența accesării arhivei

Pentru transparență și control, ținem evidența fiecărei accesări a arhivei tale. Oferim rapoarte detaliate pentru a-ți oferi vizibilitate asupra modului în care sunt gestionate documentele tale.

Promptitudine în utilizarea arhivei

Ne angajăm să oferim servicii prompte și eficiente pentru utilizarea arhivei tale depozitate. Pregătim documentele pentru utilizare într-un mod rapid și profesionist pentru a răspunde nevoilor tale imediate.