Politica de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate explică modul în care SC FIDES CONSULT SRL (denumit în continuare “Noi”, “Nostru” sau “Firma”) colectează, utilizează și protejează informațiile personale pe care le furnizați atunci când utilizați site-ul nostru web www.archiva.ro (denumit în continuare “Site-ul”). Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor dvs. personale și să respectăm regulile de confidențialitate.

Informații Colectate

Atunci când accesați Site-ul nostru, putem colecta anumite informații personale de la dumneavoastră, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații pe care le furnizați voluntar prin intermediul formularelor de contact sau a solicitărilor de informații.

Utilizarea Informațiilor

Informațiile personale colectate sunt utilizate în principal pentru a vă oferi informațiile sau serviciile solicitate și pentru a vă menține actualizați cu privire la ofertele sau noutățile legate de serviciile noastre. De asemenea, putem utiliza aceste informații pentru a ne îmbunătăți serviciile și a personaliza experiența dumneavoastră pe Site.

Protecția Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să implementăm măsuri de securitate pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea inadecvată a acestora. Noi nu vom vinde, distribui sau transfera în mod deliberat informațiile dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Drepturile Dvs.

Aveți dreptul de a solicita accesul, corectarea sau ștergerea informațiilor personale pe care le deținem despre dumneavoastră. De asemenea, puteți solicita restricționarea sau oprirea utilizării acestor informații. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebare referitoare la confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail contact@archiva.ro.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau revizui această Politică de Confidențialitate în mod periodic. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizarea continuă a Site-ului implică acceptarea acestor modificări.